Thursday, March 7, 2013

Exista modele!


Descopar uneori, cu multa bucurie, ca in jurul nostru exista si oameni frumosi, care sfintesc locul, ca sa parafrazez.

 Din aceasta categorie am hotarat sa scriu astazi despre Medeea Marinescu, copilul-vedeta care a jucat rolul Mirabela in filmul copilariei noastre, una dintre tinerele actrite cunoscute in Europa, cel putin, datorita activitatii profesionale, datorita calitatilor exceptionale.

Din punctul meu de vedere Medeea Marinescu este idealul de femeie tanara, asa cum mi-as dori sa fim toate. O femeie frumoasa, stialata, intotdeauna eleganta intr-un fel romantic chic, bine educata, atat acasa, cat si la scoala, cu un statut profesional deja consolidat intr-un domeniu in care este extrem de greu sa te afirmi. M.M. a resusit si in plan personal intr-un fel absolut elegant de normal. Are un partener de viata si un copil, despre care vorbeste numai strictul necesar, arborand discretia caracteristica oamenilor civilizati.

Acum, Medeea Marinescu este una dintre candidatele nominalizate in cadrul proiectului O Stea în Piaţa Timpului, urmând modelul celebrei Walk of Fame din Los Angeles şi care omagiază actori români consacraţi. Compania este cel putin selecta si va fi greu sa se aleaga intre atatia oameni extraordinari, dar eu am sa votez cu Medeea, pentru ca ea poate fi un model. Si Dumnezeu stie ca avem nevoie de modele. Vreau s-o vad la televizor, in fiecare zi, purtand roz-cenusa de trandafir sau beige, rochii frumoase din dantela si balerini, machiata potrivit, povestind potolit, cu o dictie perfecta, lucruri interesante. Pur si simplu!


Va invit s-o vedeti in calitate de invitata a Eugeniei Voda, in emisiunea Profesionistii: http://www.eugeniavoda.ro/ro/emisiuni/arte/medeea-marinescu, iar daca vreti sa votati, puteti s-o faceti aici: http://www.facebook.com/#!/cinemagia.

Personal, ma premiez mergand marti la teatru, la Dineu cu prosti , de Francis Veber, in care joaca si Medeea Marinescu, alaturi de Horatiu Malaele si Ion Caramitru. Iar voua, va daruiesc urmatorul moment:



1 comment: