Saturday, November 30, 2013

Prima mea cutie pictata!!!

Si iata si prima mea cutie de lemn, pictata! Am facut cateva incercari, cateva greseli, m-am cam grabit si asta e ceea ce a iesit. Acuma se odihneste la mine in dormitor, impreuna cu niste bratari si o pereche de cercei. Comentati cu mila....





8 comments:

  1. E prima dintr-o colectie numeroasa viitoare, presupun. Da-i un nume si scrie o povestioara despre ea. Restul va urma pur si simplu :). Si o sa am grija sa contribui la completarea continutului ei cu bijuuri handmade. Bravo!

    ReplyDelete
  2. Da, asa intentionez. Parca si vad rafturi pline cu mobila pentru papusi.
    Pe asta am botezat-o pur si simplu Prima mea cutie si am s-o pastrez pentru mine, sa-mi aduc aminte de stangacia entuziasta a inceputurilor.
    Stiu ca tu intelegi...

    ReplyDelete
  3. Felicitari!
    Chiar si asa, realizata cu stangacie, e frumoasa. Deja ai cateva bratari impletite, cateva coliere si vor urma si altele, caci acum, intoarsa de la shopping si de la speed fitness, abia astept sa combin ametistul cu agate, cu aventurin sau jad, poate si cu perle, cu charmuri din bronz sau cu linkuri aurii sau poate argintii... Si, daca iti vor fi pe plac, le vei gasi loc in "Prima mea cutie".

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc pentru incurajari. A doua mea cutie e aproape gata!!!

      Delete
  4. Bine, m-ai convins. O vreau pe cea cu casute, noaptea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asta e "mama recenziilor", fara doar si poate!

      Delete
  5. Cutiuta de bijuterii e o bijuterie in sine, bravo Moni.Mie imi place foarte mult.

    ReplyDelete